Zde můžete napsat Váš názor na naše služby, které nabízíme.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • 5****

    11. 1. 2024 14:32:39 | Ivana Křížková

    Velmi doporučuji předporodní kurz všem, kdo nechce dva dny trávit na kurzu spolu s dalšími 20ti neznámými budoucími maminkami (a tatínkami). Během odpoledne se dozvíte, vše potřebné, dostanete odpovědi na veškeré vaše otázky a nemusíte se stydět, když máte nějaké intimnější dotazy, které nepotřebujete s ostatními sdílet.
    Musím také moc poděkovat paní Brunové za laktační poradenství, za skvělou pomoc po propuštění z nemocnice a neskutečnou podporu, aby se vše podařilo rozkojit, jak má.
    Děkuji, děkuji, děkuji. Ivana + David + Davídek

    Odpovědět

  • Poděkování

    25. 8. 2021 8:22:41 | Tereza Leinveber

    Dobrý den paní Brunová,
    mockrát děkuji za předporodní kurz a následnou konzultaci ohledně laktace a manipulace s miminkem. Cenné rady nám moc pomohly. Rozhodně všem doporučuji a oceňuji individuální empatický přístup.

    Odpovědět

  • Doporučuji!!!

    15. 5. 2020 22:04:21 | Michaela

    Chtěla bych moc poděkovat paní L. Brunové za Kurz manipulace s novorozencem a Kurz přípravy k porodu. Jsem přesvědčená o tom, že jen díky jejímu empatickému přístupu jsem nabyla klidu a větší důvěry v to, že vše bude v pořádku. Moc za to děkuji!

    Odpovědět

  • Za mě velký přínos

    12. 1. 2020 20:48:17 | Martina

    Chtěla bych ještě jednou poděkovat za kurz správné manipulace s miminkem, který byl pro mě i pro mého manžela určitě velkým přínosem!!!

    Odpovědět

  • Když se dělá práce srdcem... poděkování

    10. 11. 2019 23:26:57 | Lenka Zvárová

    Chtěla bych tímto poděkovat a vyzdvihnout schopnosti paní Lenky, u které jsem absolvovala kurz přípravy na porod, dále kurz manipulace s dítětem a po narození syna pak také vaničkování. Paní Lenka je neskutečně empatická, velmi ochotná a opravdu svému oboru rozumí. Kromě vaničkování nám poskytla také spoustu užitečných rad ohledně vývoje miminka a motoriky, mohla jsem ji kontaktovat i po telefonu a vždy byla strašně ochotná a snažila se poradit.
    Nechť je tato recenze užitečná pro ty, co mají všechny krásné okamžiky před sebou a váhají, zda budou pod křídly paní Brunové v dobrých rukou. Holky, neváhejte, pokud hledáte pocit bezpečí, že budete připraveny a máte fundovanou osobu, na kterou se obrátit, toto je pro vás ten správný kontakt!

    Odpovědět

  • Poděkování

    24. 7. 2019 21:54:19 | Lucie Koudelková

    Ráda bych touto cestou poděkovala paní Lence Brunové, která mi během individuální konzultace pomohla nejen s kojením, ale také dala mnoho rad a hlavně dodala sebedůvěru a klid, že vše zvládneme. Velice se cením jejího vřelého přístupu a konzultace i po telefonu, když jsme si nevěděli s kojením rady. Vřele doporučuji všem, kteří tápají a nejsou si s něčím jistí. Děkuji!

    Odpovědět

  • Děkujem

    1. 4. 2019 15:38:54 | Judita

    Pani Brunova,chtela bych Vam jeste jednou podekovat,ze jste nas vzala s Davidem tak narychlo.Bylo to pro nas velice poucne a pomohlo nam to srovnat si myslenky ohledne porodu.Dekujem Vam.
    Hezky den.

    Odpovědět

  • Poděkování za předporodní kurz

    10. 1. 2019 13:52:17 | Lenka

    Velmi děkuji paní Brunové za Kurz přípravy k porodu. Můj první porod bohužel skončil císařským řezem a bála jsem se druhého porodu a chtěla plánovaný císařský řez. Slýchala jsem od svých kamarádek a známých, že po císaři opět skončili na akutním císaři a nechtěla jsem si znovu prožít porod až do doby, kdy bych mohla tlačit a miminko by se opět dusilo, tedy opět akutní císařský řez. Po Kurzu přípravy k porodu jsem věděla, že budu rodit přirozeně. Také se to povedlo. Porod byl ukázkový, rychlý, bez komplikací. Děkuji.

    Odpovědět

  • Poděkování za laktační poradenství

    15. 12. 2017 18:54:29 | Hana

    Chtěla bych velice poděkovat paní Lence Brunové za konzultace ohledně kojení. Navštívila mne v šestinedělí a její první návštěva učinila doslova zázrak. Upravila nám vhodnou polohu pro kojení a poradila mi spoustu cenných poznatků, jak podpořit a udržovat laktaci. Velice si vážím její erudice, zkušeností a přátelského přístupu.
    Moc jí se synem a manželem děkujeme.

    Odpovědět

  • Individuální kurz přípravy k porodu

    20. 9. 2017 16:25:38 | Hlaváčovi

    Rádi bychom i touto cestou poděkovali paní Lence Brunové za kurz "na míru", hlavně za informace, co všechno nás může během a po porodu potkat vzhledem k mé diagnóze - toto bychom se nikde nedozvěděli a určitě by nás něco z toho překvapilo a znervoznilo.
    Oceňujeme samozřejmě i další rady a tipy, na které přišla během našeho setkání řeč.

    Chtěli bychom také vyzdvihnout snahu paní Brunové vyhovět při hledání vhodného termínu pro uskutečnění kurzu, komunikace proběhla na jedničku.

    Paní Brunová je velmi milá, empatická a má skvělý přehled.
    Pokud budeme mít po porodu s něčím problém, bude to právě ona, na koho se s důvěrou rádi obrátíme :-)

    Odpovědět

  • Doporuceni Lenky Brunove - pomoc pri problemy s kojenim a psycho

    12. 6. 2017 15:22:47 | Misa Fridamnova

    Velice doporucuji sluzby Lenky Brunove, ktera mne inspirovala a nabila nadeji a energii, ze to pujde.

    Doporucuji nejen prvorodickam jako mne, ale vsem, co chteji veci delat sprave.

    Nase 2 zkusenosti:
    1/ KOJENI byl na zacatku pro mne stres protoze to neslo...
    Jsem prvorodicka a oslovila jsem pani Lenku, kdyz jsem porad nedelala pokroky s mojim tritydennim miminkem s kojenim ani po navsteve jine poradkyne...moje Zuzanka porad malo sala a nedarilo se mi ji nakrmit z prsu a musela jsem pak zdy zdlouhave odsavat a dokrmovat - nekdy prave bohuzel i prikrmem. Byla jsem z toho smutna a frustrovana.
    Pani Lenka se na nas prisla podivat,, vylepsila polohu a zpusob kojeni a hned napoprve mala Zuzanka vypila temer celou svoji davku (temer dvojnasobek, co do te doby .
    Pani Lenka mi navrhla lepsi kojici rezim a zpusob jak odsavat, aby me to neodrazovaloa netrvalo tak dlouho ...do te doby miJedno kojeni zabralo nekdy i 2 hodiny se vsim. Od toho dne jsem to zavedla jsme to zvladaly do 45min max a za tri dni mala pila jak mela. Odsavam jiz mene a jen proto, aby mohl krmiti manzel, mam vic mleka a kojeni, ktere bylo pro mne stresem, se stalo krasnou radosti a momentem s mojim detatkem.
    Vse co jsme spolu probraly, nejak take sedelo s moji vnitrni intuici, protoze pani Lenka jakoby se na nas obe napojila a vedela, co je pro nas obe dobre.

    2/ PSYCHOMOTORICKY VYVOJ aneb co delat s tak malym miminkem
    Kdyz pani Lenka u mne byla na laktacni prvni navsteve, videla, ze miminko je take nervozni a poradila mi par triku jak tomu predejit. Taky jsem nejak nevedela, co s tak malym tvoreckem delat, jeste moc nereaguje...a ona mi vse ukazala.
    Z tech par ukazek , ktere byly vlastne navic k laktacnimu poradenstvi...jsem se rozhodla, ze s manzelem absolvujeme domaci individualni kurz,
    Individualni kurz probihal na panenkach a pak i na nasem miminku, vsechno jsme si postupne vysvetlili a vyzkouseli.Mela jsem plno poznamek, ale kdyz jsem je druhy den chtela sesumirovat, zjistila jsem, ze ten kurz byl tak dobry, ze si to vsechno pamatuju a mam to natrenovane. Ziskali jsme s manzelem jistotu jak s miminekm nejlepe hybat, mala je klidnejsi a dela nam radost a asi i my ji :-)

    Dekuji mockrat a diky pani Lence, se materstvi stalo pro mne radosti a laskou mnohem vic, nez po tech nepodarenych a zmatenych zacatcich prvorodicky.
    Dekuji a moc moc dpoorucuji
    Misa

    Odpovědět

  • Kurz správné manipulace s novorozencem

    24. 4. 2017 18:30:27 | Anna Tomanová

    Chtěla bych tímto poděkovat paní Brunové za individuální kurz správné manipulace s novorozencem, který pro nás s partnerem připravila. Vzhledem k partnerově časové vytíženosti a mému blížícímu se porodu se nám snažila vyjít vstříc a díky tomu jsme se mohli kurzu "včas" účastnit. Oceňuji především velkou profesionalitu a osobní přístup. Ačkoliv jsme si ještě dosud získané "dovednosti" a nově získané informace nemohli vyzkoušet v praxi, věřím, že pro nás budou obzvlášť v náročném začátku velmi přínosné. Tento kurz by měl dle mého názoru absolvovat každý budoucí rodič. Já osobně se po kurzu cítím jistější a věřím, že se nám lépe podaří sžít se s miminkem a porozumět mu. Do budoucna se na paní Lenku rádi obrátíme a její poradenství mohu všem doporučit!

    Odpovědět

  • Velke diky

    17. 4. 2017 22:49:01 | Nikol Zavodska

    Radi bychom touto cestou Lence podekovali za jeji cenne rady, obrovskou trpelivost a lasku, kterou do sve prace dava.

    Kdyz jsme se s manzelem domlouvali na individualni Predporodni kurz, nenaoadlo nas, ze muzeme potkat tak uzasneho pruvodce rodicovstvim, jakym Lenka bezpochyby je.

    Kurz spravne manipulace tak byla logickym pokracovanim, kdy jsme obdrzeli cenne rady a vse si vyzkouseli na panenkach, vcetne oblekani ?

    Z porodnice jsem se vratila nejista, protoze kojeni se zdalo byt tvrdym oriskem. Lenka ochotne zahy dorazila opet k nam domu, aby mi pomohla kojeni nastartovat a vest ho spravnym smerem. Mimodek nam poradila jak "lecit" novorozeneckou zloutenku, osvezila s nasim trikilovym uzlickem spravnou manipulaci, doporucila a privezla kosmetiku pro tu nejjemnejsi a nejcitlivejsi plet miminka, ukazala jak miminko spravne zavinout, abych si nasledne uzila klidny spanek ja i Kubik. Lenka pusobi jako blahodarny balzam na dusi rodicu a predevsim miminek, i pri dalsi navsteve bylo znat, jak je u ni Kubicek spokojeny a klidny, v naprostem bezpeci (to jsem bohuzel nikdy u personalu nemocnice nevidela).

    Pri dalsi navsteve profesionalnim okem zkontrolovala spravny vyvoj naseho syna a vzdy opatrne ale srozumitelne vysvetlila, kde delame nevedomou chybu a jak ji napravit, aby maly spravne prospival. Dodnes se na ni rada obracim s jakymkoli problemem ci dotazem, vzdy ochotne poradi a vyjde vstric.

    Lenka je zkratka takovy andel bez kridel, pritelkyne, kterou by si prala kazda nastavajici maminka.

    Jeste jednou moc dekujeme za Vas cas, energii a lasku, kterou do sve prace davate.

    Manzele Zavodsti a Kubicek

    Odpovědět

  • Poděkování

    23. 2. 2017 21:49:12 | Věra Vejražková

    Moc děkujeme paní Brunové za cenné rady v oblasti psychomotorického vývoje. Celá konzultace probíhala ve velice klidném, útulném prostředí. I když člověk přistupuje intuitivně a s láskou ke svým dětem, je třeba si občas nechat poradit. Absolvovala jsem již mnoho kurzů a mohu říci, že je škoda, že jsem na paní Brunovou nenarazila dříve. Ještě jednou děkujeme, s Amálkou už poctivě cvičíme a budeme se těšit na další rady. :-)

    Odpovědět

  • Poděkování

    21. 2. 2017 20:10:07 | Jana Dlouhá

    Paní Brunová je velice milý a empatický člověk. Dokáže poradit, vysvětlit, uklidnit a ubezpečit, že člověk dělá pro své dítě to nejlepší, co jen může. Několikrát jsme u ní byli na konzultaci ohledně psychomotorického vývoje a vždy jsme odcházeli nadšeni, ale hlavně každý den bylo na synovi vidět zlepšení. Úžasné je, že dává rady i po telefonu a dokáže člověka velmi povzbudit v situaci, kdy si neví rady. Dokonce při mém zoufalém telefonátu byla velmi ochotna a nabídla nám konzultaci 23. prosince, jen abychom s manželem byli klidnější.
    Za naši rodinu děkujeme a jsme vděčni za váš čas a zájem.

    Odpovědět

  • Děkujeme

    17. 2. 2017 18:47:56 | Marie

    Rádi bychom Vám s manželem poděkovali za Váš skvělý přístup a ochotu, již při absolvování kurzu správné manipulace s novorozencem a kojencem, který byl pro nás velkým přínosem i zážitkem. Velmi nám pomohla i individuální konzultace u nás doma po příchodu z porodnice, kdy jsme společně řešily otázky kojení, režimu a také jsem si s Vámi zopakovala správnou manipulaci již s Toníčkem a byla si od té doby více jistější. Vždy když Vám zavolám, vím, že se dočkám cenných a užitečných rad, které nám pomáhají a jako novopečenou maminku mě uklidní. Jedna z nejlepších investic bylo také zakoupení péřové zavinovačky na Vaše doporučení, Toníček je v ní zvyklý od narození, nyní máme čtyři měsíce a nadále využíváme, vždy je v ní klidný, dobře se s ní manipuluje a krásně v ní spinká celou noc, využíváme i na cesty atd. Všude Vás chválíme a předáváme kontakt dále, jsme za Vás vdeční. Srdečně Vás zdraví Kellnerovi

    Odpovědět

  • Díky

    27. 1. 2017 10:16:10 | Petra

    Dobrý den Lenko, s přítelem jsme se zúčastnili předporodního kurzu a byli jsme velmi spokojeni. Získali jsme spoustu praktických informací a mohli se na vše zeptat. Určitě Vašich služeb ještě využijeme!
    Moc díky

    Odpovědět

  • poděkování

    24. 1. 2017 20:12:11 | Mária Martáková

    Můžu jen doporučit paní Lenku Brunovou, velmi nám pomohla. Poradila cvičení a uklidnila mě (což bylo nejvíc potřeba), vše velmi rychle pomohlo. během dvou týdnů byl vidět velký pokrok. Moc děkuji za všechno a ostatním moc doporučuji! Velmi milá a přístupná. Ještě jednou děkuji!

    Odpovědět

  • Poděkování

    10. 1. 2017 21:18:10 | Lenka Bartosova

    Pěkný den všem, kteří tento příspěvek čtou, především Vam, Lenko. I tímto způsobem bych ráda poděkovala jménem i své dcerky za velmi milý a profesionální přístup v rámci našich setkání. Děkuji za rady a typy v prvních měsících mateřské dovolené. Všem vřele doporučuji! Lenka

    Odpovědět

  • Děkujeme, Eva, Tea a Jan!:)

    11. 10. 2016 21:32:03 | Eva Čapková

    Milá Lenko, přestože jsem Vás neoslovila na doporučení, ale "jen" díky Googlení, nemohla jsem si vybrat lépe. Na první konzultaci k manipulaci a kojení jste zachovala klid, přestože my byli asi hodně nervózní z našeho o 1,5 měsíce dřív narozeného uzlíčku. Byla jste nám pak k dispozici i na emailu a hlavně oporou i v následujících měsících, vždy velmi ochotná zodpovědět naše nekonečné dotazy. Děkujeme, že jste nás provedla tímto obdobím, že jste nás uklidňovala a dodávala odvahu, že vše zvládneme a Tea bude spokojené a zdravé miminko. Teď jí táhne na 9. měsíc, vše je v pořádku, je veselá a moc šikovná. Děkujeme! Čapkovi

    Odpovědět

  • Psychomotorický vývoj kojence

    11. 10. 2016 21:21:09 | Lenka

    Lenko,
    děkujeme moc za Vaši pomoc s naším chlapečkem, který má konečně celkem klidnou maminku. Taky hlavně díky Vám.

    Pomohla jste nám s jeho dráždivostí, tedy jak ji snížit pomocí správné manipulace s ním.
    Když se začal trošku opožďovat a hlavně špatně pást koníčky, Lenka byla jasná volba. Ondřej si ji zamiloval a cvičení ho moc bavilo. Cvičení mu nepomohlo jen na jeho spravný psychomotorický vývoj, ale tím, že si posílil i bříško , zlepšoval se postupně i jeho problém s plynatostí a problémovým vyprazdňováním.
    Takže moc doporučuji spolupráci s Lenkou všem, kteří chtějí pro své miminko, pokud má nějaký problém, udělat to nejlepší, nebo se teprve na jeho příchod připravují.

    Odpovědět

  • Předporodní kurz

    28. 8. 2016 19:56:30 | Petra

    Výborný kurz, byli jsme nadšení a rozhodně všem nastávajícím rodičů doporučujeme!
    Získali jsme spoustu skvělých a praktických informací, které jsme v knihách nenašli, mohli jsme se na vše zeptat a některé věc si i prakticky vyzkoušet.
    Co víc, paní Brunová je naprostý profesionál a navíc velmi milý a ochotný člověk.
    Moc děkujeme!
    Marcolovi

    Odpovědět

  • Psychomotorický rozvoj u kojence

    26. 7. 2016 13:19:32 | Idan Kulhánková

    Dobrý den,

    dnes je to poprvé, co jsem z ordinace lékaře odcházela s úsměvem na rtech, a to především díky zahájení cvičení u paní Brunové. Ještě před měsícem to vypadalo, že poloha na bříšku bude nepřekonatelný problém, nebýt paní Brunové tak by tomu asi skutečně bylo. Nejen, že jsme byli pochváleni, jak se nám na bříšku krásně daří, ale i jak se hezky zvedáme do druhého vzpřímení.
    Paní Brunová má perfektní vztah k dětem, syn si ji zamiloval, nebylo to pro něj cvičení, ale hraní, smál se, já jsem se konečně přestala bát.
    Doporučuji všem maminkám, i těm, které se domnívají, že si ví rady , protože čas s paní Brunovou - to je pro mého syna parádní relax, při kterém se nevědomky učí.
    Děkuji
    Kulhánková

    Odpovědět

  • Poděkování

    13. 5. 2016 21:48:56 | Martina

    Děkuji, Lenko, vaše kurzy se mi moc líbily a hodně mě obohatily! Ještě se určitě uvidíme :-)

    Odpovědět

  • Manipulace s miminkem / laktační poradenství / ucpaný mlékovod

    9. 2. 2016 19:36:53 | Jakub Laušman

    Lenko,

    jak jsem slíbil tak i konám ;-) Jako novopečený tatínek Vás budu doporučovat všem ostatním tatínkům, ale samozřejmě především maminkám! Byla jste naprosto perfektní, profesionální, časově flexibilní, názorná no prostě jednička!

    Manipulace s miminkem:
    Díky Vám jsme se s ženou naučili správně manipulovat s miminkem. Od Vašeho kurzu u nás doma se již s naší holčičkou nebojím manipulovat a celkově se cítím jistější (doporučuju všem tatínkům). Všechny polohy, které jste nás u nás doma naučila nám pomáhají nejen při manipulaci, ale i s prdíky ;-) Líbilo se mi především, jak jste nám vše názorně ukázala s panenkami a pak jste na nás dohlížela, když jsme to zkoušeli s naším miminkem. Byla jste naprosto profi! Neodešla jste, dokud jste nás to nenaučila! Prostě pecka!

    Laktační poradenství:
    Co se pomoci s kojením týče, manželka si Vás nemůže vynachválit! Váše poradenství velmi oceňovala a byla s Vámi moc spokojená.

    Ucpaný mlékovod:
    Zde si především cením Vaší rychlé pomoci a příjezdu, když začala mít žena problémy a bolesti. Vše jste perfektně vyřešila a ženu naučila i další kojící polohy...

    Odsávačka:
    S tebou doporučenou elektrickou odsávačkou Medela Swing jsme zatím velmi spokojeni.

    Sečteno podtrženo, jsi prostě the BEST ;-)

    Veliké DÍKY posílají manželé Laušmanovi a samozřejmě i naše Sofinka, která má teď spokojenou maminku. To je základ ke spokojenému miminku ;-)

    Odpovědět

  • Správná manipulace s miminkem

    9. 1. 2016 16:38:41 | Pavlína

    Dobrý den paní Lenko, ještě jednou moc děkuji za upozornění na chyby v manipulaci, které jsem nevědomky dělala a že jste si udělala čas i o víkendu a přijela za námi domů. Snad se chyb již vyvaruji a syn bude dobře prospívat. S ním jste to koulela skutečné perfektně. Ostatním mohu vřele doporučit.

    Odpovědět

  • poděkování

    8. 1. 2016 17:28:05 | Brožová Karolína

    Dobrý den paní Brunová,
    ráda bych vám poděkovala za předporodní kurz a zvláště za kurz manipulace s novorozencem. V porodnici nás nic takového vůbec neučili, naštěstí jsem si díky vám věděla hned rady, i spolubydlící druhorodička byla překvapená, jak to s malou umím. Ema se narodila v 38 tt v Příbrami, 2500 g, 47 cm. Krásný, přirozený porod. Nyní spinká v péřové zavinovačce a je spokojená

    Odpovědět

  • Předporodní příprava

    7. 11. 2015 20:21:55 | Stáňa Černá

    Byla jsem s přítelem na víkendovém kurzu přípravy k porodu. Byli jsme moc spokojený. Doporučuji ostatním. Ještě nás čeká kurz správné manipulace s miminkem, už se těšíme :-)

    Odpovědět

  • poděkování

    4. 10. 2015 21:10:30 | Zdeňka

    Dobrý den, chtěla bych touto formou poděkovat za velmi cenné informace a velkou pomoc! Opravdu nemusíme podstoupit rehabilitaci, jsem Vám vděčná! Mějte se krásně!

    Odpovědět

  • Kurzy v těhotenství

    26. 8. 2015 20:45:30 | Leona

    Dobrý den, měla jsem možnost, zúčastnit se kurzu předporodní přípravy a následně i kurzu správné manipulace s miminkem. Jsem ráda, za užitečné rady a informace, které jsem tady získala.
    Děkuji za vše :-)

    Odpovědět

  • Kurz manipulace s miminkem

    24. 7. 2015 13:02:22 | Karolína Červínková

    Dobrý den,
    ráda bych ještě jednou poděkovala, za individuální kurz správné manipulace, který jsem absolvovala v pohodlí mého domova. Všem doporučuji, Karolína

    Odpovědět

  • Kurz předporodní přípravy

    29. 6. 2015 20:06:20 | Pavla Petrásková

    Dobrý den,
    navštívila jsem víkendový kurz přípravy k porodu u paní Lenky Brunové. Byla jsem velice spokojená, příjemná atmosféra, pěkné prostředí, velké množství informací....Ještě jednou děkuji.

    Odpovědět

  • Kurz správné manipulace s novorozencem a kojencem

    25. 6. 2015 20:32:39 | Gabriela

    Dobrý den, v květnu jsem s partnerem absolvovala intenzivní kurz správné manipulace s novorozencem a kojencem. Dozvěděli jsem se, pro nás, spoustu nových informací ohledně péče o miminko, aby se dobře vyvíjelo a jak ho můžeme správnou manipulací ovlivnit. Při praktické části jsme si nacvičili nejčastější úchopy, které nyní používám u dcery od narození, protože jsem tento kurz navštívila v době, kdy jsem byla těhotná.
    Ostatním maminkách bych ho určitě doporučila, dozvíte se kvalitní informace. Hodně štěstí. Gabriela

    Odpovědět

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.